OUI, MADEMOISELLE

Written by Annamária ©

OUI, MADEMOISELLE 2010-2014 · SELFKATALOG 2012-2017




18 October 2010

Colourful, playful



Peter Som Spring 2011
A happy bubble gum collection? Maybe. And exactly this is why we (I mean on we actually myself, but we sounds better) love Peter Som's spring clothes. "Miami Beach, Peggy Guggenheim, op art." No strain, no "trying to create something you have never seen" effect. A simply exciting, colourful and playful collection, vibrant colours, and vivid motifs. Like we go to the oceanarium or to the theme park with the kidz and eat those big rainbow lollipops. I mean, I do.
Egy vidám rágógumi kollekció? Meglehet. És pont ez az, amiért szeretjük (úgy értem szeretem, csak a királyi többes jól hangzott) Peter Som tavaszi ruháit. "Miami Beach, Peggy Guggenheim, op art." Semmi erőlködés, semmi "csinálok valamit olyat, amilyet még soha nem láttál" effektus. Egy szimplán izgalmas, színes és bohó kollekció, vibráló színek és eleven motívumok. Mint, amikor elmegyünk az óceanáriumba vagy a vidámparkba a kölykökkel, és olyan nagy szivárványos nyalókákat eszünk. Úgy értem, megyek.

style.com, glamour.com and the photos are all selected and edited by me

4 comment(s):

Susan said...

cukiii :)
szeretem az írásaidat.
xoxo

www.janetteria.com said...

Valahogy úgy...abban rejlik a varázsa, hogy nem mutat úgymond semmi "újat", de erőlködés nélkül visszahozta megint számomra a 70-es évek hangulatát...oh és "lolipop", hogy az Istenbe ne. Találó! ;-)

www.janetteria.com said...

jav: lollipop :)

jungleworldcitizen said...

Lovely and totally usable ;)
Have a great Tuesday!

Jungle World Citizen